Șefa Inspectoratului Școlar, despre evaluarea directorilor de școli: “Trebuie să dăm dovadă de corectitudine și profesionalism”

 Șefa Inspectoratului Școlar, despre evaluarea directorilor de școli: “Trebuie să dăm dovadă de corectitudine și profesionalism”
Toți directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ din județul Botoșani sunt în această perioadă în focul evaluărilor, de calificativele pe care le vor primi depinzând soarta lor de la conducere.

În cursul acestei săptămâni se vor finaliza inspecțiile de evaluare ale activității directorilor din anul școlar 2015-2016, după care dosarele acestora vor fi depuse la compartimentul de management din cadrul Inspectoratului Școlar Județean, urmând ca în baza referatului de la compartiment să fie prezentate Consiliului de Administrație care va aproba punctajele și calificativele.

Întrebată dacă vor fi schimbări în rândul directorilor de școli, Mihaela Huncă, inspectorul general al IȘJ a spus: “În general îmi place să nu ne precipităm și să nu tăiem înainte de a măsura. Am cerut colegilor, compatimentului de management corectitudine, să fie echidistanți și să ne încadrăm în termene. Trebuie să dăm dovadă de profesionalism dacă vrem să ne respectăm".

La autoevaluare, toți directorii și-au apreciat activitatea cu calificativul "Foarte Bine".

Lista cu directorii unităților de învățământ din anul ;colar viitor se va stabili până la jumătatea lunii august.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
167

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
121

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
189

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...