Primarul Flutur și-a luat în echipa de consilieri un fost viceprimar

 Primarul Flutur și-a luat în echipa de consilieri un fost viceprimar
Primarul Cătălin Flutur l-a ales să facă parte din echipa sa de consilieri pe un fost viceprimar al municipiului Botoșani, o persoană cu experiență în administrația publică locală.

Este vorba de fostul viceprimar Romulus Eram care a mai lucrat alături de Cătălin Flutur în Executivul Primăriei, fiind viceprimar și pe vremea fostului primar Ioan Cojocaru.

Contractul de muncă al lui Eram la Primărie va fi pe perioada mandatului primarului. Romulus Eram a renunțat la locul de muncă de la Nord-Proiect, chiar dacă la Primărie va avea un salariu mult mai mic.

“Am avut bucuria mare de a fi contactat de domnul primar Cătălin Flutur și de a mi se propune funcția de consilier în aparatul primarului. După o discuție și o analiză, am ajuns la concluzia că pot să mă înscriu pe oferta făcută de domnul primar și am acceptat să fie consilierul dumnealui pe perioada mandatului său. Îl cunosc foarte bine pe domnul Flutur și poate într-un final vom avea și noi niște rezultate care să mulțumească lumea și să aprecieze administrația și Primăria municipiului Botoșani. Am fost în faza de a clădi această administrație locală, am lucrat cu doi primari. Eu trebuie să am informații pe tot ce înseamnă servicii funcționale din Primărie și să devin un factor lucrativ cu cei doi viceprimari", a declarat Romulus Eram.

Întrebat dacă o dată cu intrarea în echipa primarului Flutur se va înscrie și în PNL, Romulus Eram a spus: “Nu am discutat pe partea politică. Mă gândesc dacă am să mă mai înregimentez politic. Am venit la Primărie fără a mi se pune condiția să mă înscriu în PNL."

Romulus Eram a candidat la alegerile locale pe lista UNPR pentru Consiliul Municipal Botoșani, dar a părăsit partidul după ce la nivel naţional s-a decis unificarea UNPR cu PMP.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
92

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
58

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
65

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...