Costică Macaleți, despre înlocuirea lui Portariuc de la conducerea organizației municipale a PSD: "Nu trebuie să facem vâlvă și să ne ținem de un scaun"

Costică Macaleți, despre înlocuirea lui Portariuc de la conducerea organizației municipale a PSD: "Nu trebuie să facem vâlvă și să ne ținem de un scaun"
Noul președinte al organizației municipale a PSD Botoșani, Costică Macaleți, neagă că ar fi vreun conflict în interiorul partidului după ce Biroul Permanent Județean a decis să îi ia locul lui Ovidiu Portariuc la conducerea acestei organizații.

Macaleți a spus că de-a lungul carierei sale politice a întâlnit de multe ori astfel de situații de înlocuiri și nu consideră că ar trebui să se facă vălvâ pentru un scaun.

“Este o hotărâre a Biroului Permanent Județean al PSD. Cred că ieșitul în presă cu declarații belicoase nu sunt cele mai recomandate. Nu cred că trebuie să facem prea multă vâlvă să ne ținem de un scaun, să clamăm anumite poziții. Sub nicio formă", a spus Costică Macaleți.

Întrebat dacă Ovidiu Portariuc va avea susținere pentru a candida în toamnă pentru un mandat de parlamentar, Macaleți a spus: "Nu este hotărârea mea, ci a unui for politic. Acolo se dă pe bază de vot, pe majorități"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
222

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
137

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
192

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...