Razie a polițiștilor botoșăneni în cluburi și discoteci

Razie a polițiștilor botoșăneni în cluburi și discoteci
Peste 20 de poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi secţiilor de poliţie rurală – I.P.J. Botoşani, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al lucrătorilor I.J.J. Botoşani, au desfăşurat în noaptea de 09/10.07.2016, o acţiune pe linia combaterii faptelor antisociale (îndeosebi cele comise cu violenţă) şi creşterii gradului de siguranţă publică. 

La acţiune, care s-a desfăşurat în intervalul orar 22.00 – 05.00, au participat şi lucrători ai Gărzii de Mediu Botoşani, Agenţiei de Mediu Botoşani şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Botoşani.

Echipele integrate s-au deplasat pe raza localităţilor Darabani, Alba, Vîrful Cîmpului, Leorda, Zahoreni, Todireni, Corni, Costeşti şi Stăuceni, acţionând îndeosebi în zona cluburilor şi a discotecilor.  

Poliţiştii au legitimat peste 90 de persoane şi au controlat în trafic 40 de vehicule. 18 persoane au fost atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

Au fost de asemenea verificaţi 19 agenţi economici.

Cu prilejul acţiunii au fost dispuse 29 de sancţiuni contravenţionale, între care 25 cu amenzi însumând 18.125 lei. Au fost de asemenea aplicate 4 sancţiuni cu avertisment şi a fost confiscată în numerar suma de 1.430 de lei.

Abaterile contravenţionale au vizat normele de ordine publică, comerţ sau circulaţia pe drumurile publice.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
370

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
653

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
190

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...