Directorii de instituții din Botoșani au intrat în vizorul prefectului: "Unele deconcentrate au uitat că sunt conduse prefect"

Directorii de instituții din Botoșani au intrat în vizorul prefectului: "Unele deconcentrate au uitat că sunt conduse prefect"
Prefectul județului, Dan Nechifor, și-a propus ca vara aceasta să meargă în mai multe instituții publice deconcentrate pentru a face verificări.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea să vadă dacă directorii sunt la serviciu în timpul programului, întrucât are unele informații cum că ar fi unii șefi de instituții care nu stau la serviciu până la finalul programului.

Prefectul a început aceste controale cu Serviciul Județean de Ambulanță și cu Spitalul Județean Mavromati.

“Îmi doresc să văd dacă sunt la serviciu șefii de deconcentrate, cel puțin cei care nu au adrese către Prefectură, prin care motivează că sunt plecați în concedii de odihnă. Am fost luni la Serviciul Județean de Ambulanță unde m-a interesat foarte mult capacitatea de răspuns în caz de Cod Roșu, și mă refer la numărul de ambulanțe disponibile în orice moment. M-am interesat inclusiv de ceea ce însemnarea asigurarea service-ului pentru Ambulanțe și am înțeles că au contract încheiat cu o societate din Neamț. Dacă vrei să repari o ambulanță trebuie să o pui pe platformă să o duci la Neamț, că societățile din Botoșani nu au participat la licitație. Am niște repere referitoare la anumite instituții deconcentrate după cum văd au uitat că sunt conduse de către prefect, cel puțin în teritori, dar mă străduiesc să merg în această vară. Șefii de deconcentrate chiar dacă nu sunt opt ore la serviciu trebuie în orice moment să fie o persoană care să răspundă întrebărilor reprezentantului Guvernului", a declarat prefectul Dan Nechifor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
248

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
402

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...