A fost identificat șoferul care a provocat un accident pe strada Doboșari!

A fost identificat șoferul care a provocat un accident pe strada Doboșari!
Polițiștii au reușit să îl identifice pe șoferul care în urmă cu câteva zile a provocat un accident pe strada Doboșari, din municipiul Botoșani, în urma căruia o persoană a fost rănită, iar două mașini au fost puternic avariate.

În noaptea de miercuri spre joi, șoferul unui autoturism Alfa Romeo, care circula pe strada Hatman Arbore, a pătruns în intersecția cu strada Doboșari fără să acorde prioritate unui BMW. În urma impactului, șoferul BMW-ului a fost rănit. În autoturismul Alfa Romeo se aflau trei bărbați, dar niciunul nu a recunoscut că se afla la volan.

Din probatoriul administrat până în prezent, s-a stabilit că la volan, în momentul producerii accidentului, se afla P.D., de 28 de ani, din municipiul Botoșani.

În noaptea accidentului acesta a fost testat cu aparatul etilotest, ca și ceilalți doi bărbați din Alfa Romeo, rezultând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe lângă faptul că era băut, bărbatul nu avea voie să conducă întrucât avea permisul reținut. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
209

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
338

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...