Tragedia de pe drumul Botoşani-Ştefăneşti: Mai multe variante luate în calcul de poliţişti! "O nenorocire! Erau băieţi muncitori, gospodari"

Tragedia de pe drumul Botoşani-Ştefăneşti: Mai multe variante luate în calcul de poliţişti! "O nenorocire! Erau băieţi muncitori, gospodari"
Poliţiştii iau în calcul mai multe variante care ar fi putut duce la producerea cumplitului accident de duminică seara, de pe drumul Botoşani-Ştefăneşti, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite.

Una dintre variante este că şoferul Fordului, cel vinovat de producerea accidentului şi care a murit în urma tragediei, Daniel Cotloană, în vârstă de 32 de ani, din Guranda, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, ipoteză care va fi infirmată sau confirmată în urma efectuării necropsiei. Mai mulţi martori susţin că tânărul a petrecut, duminică, alături de prieteni, la un grătar, unde s-ar fi consumat şi băuturi alcoolice. O altă ipoteză este aceea că şoferul ar fi adormit la volan, la locul accidentului nefiind găsită nicio urmă de frânare, sau că i s-ar fi făcut rău.

Autoturismul condus de Daniel Cotloană a intrat violent într-un VW Caddy condus de Daniel Pricop, de 29 de ani, din satul Broşteni, comuna Durneşti. În maşină cu acesta se mai aflau doi fraţi, Ciprian, de 28 de ani, şi Cătălin, de 37 de ani. Din păcate, fratele mai mic, Ciprian, nu a supravieţuit.

Tragedia petrecută duminică seara a şocat întreaga comunitate în care trăiau tinerii, toţi cei implicaţi în accident locuind în comuna Durneşti.

Cei trei fraţi tocmai se întorceau acasă, după ce au fost să cumpere nişte oi, fiind cunoscuţi ca oameni gospodari în comună.
 
"Toţi sunt băieţi muncitori, gospodari. Unul dintre fraţii Pricop se ocupă cu creşterea oilor şi duminică, atunci când a avut loc accidentul, se întorceau acasă după ce au fost să mai cumpere nişte animale. Băiatul care a murit, Ciprian, nu era căsătorit, locuia cu familia. Celălalt băiat care a murit, Daniel Cotloană, era şi el un băiat cuminte, nu făcea probleme. A fost plecat o perioadă în străinătate iar acum era acasă, locuia în Guranda. Am auzit, din ce au povestit oamenii, că duminică a fost la un grătar cu prietenii, apoi s-a urcat în maşină să se plimbe. Este o mare tragedie ce s-a întâmplat, erau băieţi tineri. O nenorocire!", a spus Vasile Sasu, primarul comunei Durneşti.

Cei doi fraţi răniţi în accident au fost internaţi la Spitalul Judeţean Mavromati, aceştia fiind diagnosticaţi cu multiple traumatisme, printre care traumatism toracic şi cranio-cerebral.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...