"Misiune" a polițiștilor botoșăneni în grădinițe-FOTO

"Misiune" a polițiștilor botoșăneni în grădinițe-FOTO
Poliţiştii botoşăneni au dat startul activităţilor destinate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului.

Astfel, până miercuri, 1 Iunie, poliţişti rutieri, de prevenire sau din cadrul altor structuri vor fi alături de copiii din cadrul unor unităţi de învăţământ, cu activităţi informativ-preventive, dar şi cu diverse surprize.

Sărbătoarea se va încheia chiar miercuri – 1 Iunie, când cei mici sunt aşteptaţi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, la o Zi a Porţilor Deschise pentru copilărie!  

Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani i-au vizitat pe copii Grădiniţei Sfântul Nicolae Botoşani.
 
În încercarea de a contribui la dezvoltarea unui comportament rutier responsabil şi de a preveni astfel în viitor victimizarea copiilor prin accidente de circulaţie, aceştia au fost învăţaţi cum să se angajeze în traversarea străzii sau care sunt locurile unde se pot juca în siguranţă.
 
Copiilor le-au fost prezentate materiale video cu recomandări şi teme de educaţie rutieră, discuţiile aplicate având caracter interactiv.

Nu au lipsit însă nici sfaturile despre comportamentul pe care micuţii trebuie să-l aibă în diferite situaţii de risc (dacă sunt singuri acasă, dacă s-ar întâmpla să se piardă într-un loc necunoscut, etc.).
    
Pentru răbdarea şi atenţia acordată, dar şi pentru cunoştinele lor de educaţie rutieră, copiii au fost răsplătiţi cu diplome şi dulciuri, iar la final, le-au făcut poliţiştilor promisiunea fermă că vor fi cei mai responsabili pietoni!




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
94

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
73

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...