Primarul Ovidiu Portariuc, acuzat ca face campanie in loc sa convoace sedinta ordinara pe luna mai: "Mai bine sa faca Ziua Portilor Deschise la Primarie"

Primarul Ovidiu Portariuc, acuzat ca face campanie in loc sa convoace sedinta ordinara pe luna mai: "Mai bine sa faca Ziua Portilor Deschise la Primarie"
Un fost viceprimar al municipiului Botosani l-a acuzat pe primarul Ovidiu Portariuc ca nu a convocat sedinta ordinara in cadrul Consiliului Local pentru luna mai, fiind preocupat mai mult cu campania electorala.

UNPR-istul Romulus Eram spune ca activitatea primariei este blocata.

"In ultima vreme, Executivul Primariei, format din primar si viceprimar, aproape ca nu exista. Acum, la finalul lunii mai, ma uit cu surprindere ca nu este convocata sedinta ordinara a Consiliului Local. Suntem in 26 mai si convocarea nu a fost facuta inca. Vor sa iasa din luna mai cu sedinta. E un lucru anormal. Era bine ca domnul primar macar in ultima sedinta sa iasa si sa spuna ceva legat de activitatea lui, nu prin materialul publicitar pe care il prezinta in cutiile postale. Efectul se vede asupra activitatii din Primarie. Anumite domenii sunt inchise, sistate. Ma uit si ma intreb de ce a trebuit sa blocheze activitatea pe luna mai domnul primar si sa-si faca doar campanie. Rolul sau este sa fie om de executie si de urmarire a actiunilor care se regasesc in bugetul local.", a declarat Romulus Eram.

Tereza Nica, candidatul UNPR la Primaria Botosani, ii propune actualului edil, in mod ironic, sa faca Ziua Portilor Deschise la Primarie.

"Eu ii propun domnului primar, pentru ca este expert in asa ceva, sa faca Ziua Portilor Deschise in Primarie. Macar acum cetatenii orasului Botosani sa vada si ei Primaria, sa cunoasca oamenii din Primarie", a spus Tereza Nica, în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
91

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
80

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
149

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...