34 de ani de puşcărie pentru monştrii de la Coşula, în primă instanţă! "Mama" se consideră încă nevinovată! VIDEO

34 de ani de puşcărie pentru monştrii de la Coşula, în primă instanţă! "Mama" se consideră încă nevinovată! VIDEO
Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava sunt cei care vor decide soarta a trei condamnaţi în primă instanţă pentru infracţiuni comise, ce depăşesc sfera normalităţii chiar şi într-o societate bolnavă, ca cea în care trăim.

Asta după ce judecătorii botoşăneni au dat o hotărâre în prima instanţă în privinţa unei mame acuzate că a închis ochii şi a permis ca fetiţa ei de nici 8 ani să fie abuzată sexual de un individ fără scrupule, a individului însuşi şi a mătuşii fetiţei, cea care a iniţiat trocul monstruos: sex oral contra produse alimentare.

În vara anului trecut, opinia publică a fost oripilată la vestea că o femeie de 33 de ani, din Coşula, îşi obţinea alimentele necesare, de la un individ din sat, prostituându-şi propria nepoată. Şi a făcut acest lucru un an de zile. Anchetatorii DIICOT au preluat dosarul şi au dispus trimiteri în judecată în cazul individului de 56 de ani, a mătuşii dar şi a mamei copilei, pe motiv că aceasta a ştiut şi a tăcut. În urmă cu o lună, judecătorii botoşăneni au dispus şi pedepse în cazul judecat.

Astfel, Ion H. a fost condamnat la 12 ani de închisoare, plus cinci ani de interzicere a drepturilor, pentru viol, în formă continuată. Mătuşa fetei, Felicia A., şi-a recunoscut vina şi a dat detalii în acest caz, astfel că a fost condamnată pentru trafic de persoane la opt ani de puşcărie şi cinci ani de interzicere a drepturilor.

Finalmente, mama copilei, care nu a recunoscut niciun moment în faţa instanţei că ştia ce se întâmplă cu fiica ei, a fost condamnată la 14 ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la trafic de persoane şi rele tratamente aplicate minorului.

Femeia, Elena Miron, nu pare că realizează ceea ce i se întâmplă. Se prezintă însărcinată şi spune că va naşte în iulie. Tatăl copilului nenăscut nu-şi asumă nicio responsabilitate, dar asta nu e o noutate pentru ea. Povesteşte că avocatul din oficiu, pe care nu îl poate identifica, i-a spus să se ducă acasă, că se va ocupa el de recurs. Nu pare nici că realizează pedeapsa la care a fost condamnată în prima instanţă şi susţine că vrea să aibă grijă de cei cinci copii minori pe care îi are (şi care acum sunt în grija Protecţiei Copilului) precum şi de cel pe care îl poartă în pântece şi la care nu ar vrea să renunţe.

Susţine că are în grijă o bătrână din comună şi că are de toate acasă, tot ce i-ar fi necesar creşterii copilului, pentru că "mama a primit grâul din arendă şi are făină". În continuare o ţine pe-a ei că nu ştie ce s-a întâmplat cu fetiţa ei, că nu a ştiut în niciun moment şi că fetiţa nu i-a povestit niciodată. Că de fapt ar fi auzit de la o vecină, chiar în ziua în care poliţiştii au tăbărât în ograda ei.

"În vara trecută am trimis fata la magazin să ia nu ştiu ce şi pe urmă a venit o vecină şi mi-a spus că fata mea stă cu un om la masă, că el bea bere şi fata mea suc. Mi-am luat fata de mână şi am venit acasă. Eu i-am spus să nu se mai ducă la magazin, chiar dacă o cheamă... Nu a adus acasă nimic (produsele alimentare pe care individul i le oferea în schimbul serviciilor sexuale), cumnata mea a adus odată nişte făină dar mi-a spus că i-a dat-o un om, aşa, degeaba. Nu ştiu de ce sunt chemată la proces, zice că vecinii spuneau că fata o zis... Dar fata a fost influenţată de vecina, cred că i-o fi zis să zică, că ea vrea să-i ia în plasament. Ea vrea să mă vadă pe mine în închisoare şi să-mi ia copiii", se plânge femeia, care ştie însă că procurorii au acuzat-o că şi-a trimis fiica la consătean pentru ca în schimbul serviciilor să obţină diverse bunuri, dar ea neagă acuzaţiile.

Judecătorii au reţinut însă că femeia o acceptase pe cumnata ei drept intermediară şi a ales în deplină cunoştinţă de cauză să nu o împiedice pe rudă să o exploateze pe micuţă. Mai mult, instanţa a acceptat şi faptul că Elena Miron a aflat atât de la fiica sa cât şi de la cumnată despre faptul că era exploatată sexual, abuzată sexual în repetate rânduri, dar o ameninţase pe fetiţă pentru ca aceasta să nu dezvăluie nimănui calvarul pe care îl suporta de un an de zile.

Acum se martirizează, susţine că suferă, că vrea să-şi crească singură copiii, să o ia de la capăt şi să se liniştească. Nu-şi pune întrebări în privinţa stării fizice şi psihice a copilei sale, pare că ignoră suferinţa copilei, pare că nu înţelege ce i se întâmplă. Însă dacă luăm în considerare decizia instanţei, doar pare că femeia nu ştie pe ce lume se află.

Documentaţia recursului declarat de cei trei condamnaţi a plecat spre Curtea de Apel Suceava, a cărei instanţă va decide definitiv în acest caz.
 
Citeşte şi: Arest prelungit în dosarul copilei vândută de mamă pentru sex! 
Cazul copilei din Coşula, vândută pentru sex, ajunge pe masa judecătorilor! 

 

Spune-ne opinia ta