Arest prelungit în dosarul copilei vândută de mamă pentru sex!

Arest prelungit în dosarul copilei vândută de mamă pentru sex!
Cei doi suspecţi arestaţi preventiv în cazul copilei în vârstă de 8 ani, din Coşula, vândută de mamă pentru sex, rămân în spatele gratiilor.

Procurorii DIICOT au cerut prelungirea mandatelor de arestare preventivă pe numele lui Ioan H. şi a Feliciei A., solicitarea fiind admisă de judecători.

Cei doi suspecţi ceruseră înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, dar cererea lor a fost respinsă de instanţă, ca nefondată.

Aceştia sunt sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol în formă continuată şi folosire a serviciilor persoanei traficate în formă continuată, respectiv trafic de minori.

Mama fetei este cercetată în stare de libertate.

Ioan H. a început să întreţină relaţii sexuale cu fetiţa încă de anul trecut, când aceasta avea doar 7 anişori. De plăcerile bolnave ale bărbatului mama copilei nu era străină, şi femeia de 38 de ani întreţinând relaţii sexuale cu acesta. De altfel, chiar mama era cea care îşi trimitea fiica la individul care era despărţit de soţie, iar “plata" consta în produse alimentare.

Fata vândută de propria mamă pentru sex a ajuns în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, alături de cei patru frăţiori. Copila a fost expertizată de psihologi şi nu pare să conştientizeze ceea ce i s-a întâmplat.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
125

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
246

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
61

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...