O fostă profesoară a murit după ce s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean! FOTO

O fostă profesoară a murit după ce s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean! FOTO
O fostă profesoară la un cunoscut colegiu din municipiul Botoșani s-a aruncat, vineri dimineață, de la etajul șase al Spitalului Județean Mavromati.

Femeia, în vârstă de 71 de ani, a intrat în unitatea spitalicească iar când a ajuns la etajul șase a deschis un geam de pe hol și a sărit în gol, căzând pe acoperișul băii pentru pacienți de la parterul spitalului.

Ea a fost imediat preluată de cadrele medicale de la Unitatea de Primire Urgențe, fiind în comă, cu un traumastism sever la nivelul capului. Mai bine de o oră a fost resuscitată, dar manevrele au fost fără rezultat astfel că a fost declarat decesul.

Inițial, nu s-a cunoscut identitatea victimei, și nici nu s-a știut dacă era internată în spital sau dacă a venit în vizită, asupra femeii fiind găsită doar o factură.

Ulterior, polițiștii au reușit să o identifice. Este vorba de Virginia Delibaș, în vârstă de 71 de ani, fostă profesoară de fizică la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din municipiul Botoșani. Ea era pensionară de mai bine de zece ani. 

Femeia nu era internată în spital și se pare că mers în unitatea spitalicească cu gândul de a-și lua zilele. Oamenii legii încearcă să afle ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Magistrații Curții de Apel Suceava au decis: Primarul Cosmin Andrei rămâne sub control judiciar!

astăzi, 16:09
74

La finalul săptămânii trecute, magistrații botoșăneni au decis revocarea măsurii controlului judiciar dispus de procurorii DNA față de primarul Cosmin Andrei, însă Direcția Nați...

APIA Botoșani, anunț pentru fermieri. Despre ce este vorba!

astăzi, 15:15
62

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani reamintește fermierilor că termenul limită până la care pot depune Cererea de Plată pentru interven...

Echipa de minifotbal a ISU Botoșani s-a calificat în etapa finală a Cupei A.S.P.R.! (galerie foto)

astăzi, 14:32
102

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani s-a calificat în faza finală a „Cupei A.S.P.R.”, ediția 202...