Sală de sport de milioane la un liceu botoșănean

Sală de sport de milioane la un liceu botoșănean
Un liceu din municipiul Botoșani va avea cea mai modernă, dar și mai scumpă, sală de sport, costurile cu amenajarea acesteia fiind suportate de Compania Națională de Investiții (CNI).

Sala va fi una pentru atletism și va fi construită la Liceul cu Program Sportiv. Valoarea investiției se ridică la 3,726 milioane lei, fără TVA.

CNI a aprobat realizarea sălii de atletism la Liceul Sportiv. De acum, sute de elevi, copii în special, se vor putea antrena şi în timpul sezonului rece într-o sală modernă de atletism, Deja licitaţia a fost ridicată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, şi depunerea ofertelor se va face până pe 30 martie. Dacă nu vor exista probleme speciale , cu cereri de clarificare, aşa cum a fost cazul Spitalului, ar trebui ca într-un termen extrem de scurt, de o săptămînă- două, ar trebui să ştim un câştigător şi să se semneze contractul de execuţie. Iată că CNI finanţează în municipiul Botoşani două obiective mari, vorbim de Spitalul de Boli Cronice şi de Sala de atletism de la Liceul cu Program Sportiv, investiţii care vor începe în curând, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
37

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
137

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
84

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...