Diaconu pierde conducerea ANAF! Cioloş: "Date fiind acuzele, a înţeles şi dânsul că..."

Diaconu pierde conducerea ANAF! Cioloş: "Date fiind acuzele, a înţeles şi dânsul că..."

   Adevarul.ro

Premierul Dacian Cioloş a afirmat că problema revocării şefului ANAF, Gelu Diaconu, va fi clarificată în cursul zilei de joi.

"O să se clarifice astăzi. Am avut o discuţie cu dânsul (Gelu Diaconu n.r.) şi o să se rezolve astăzi", a spus, joi, Cioloş, la sediul Ministerului Economiei, întrebat dacă l-a revocat pe şeful ANAF.

Conform dcnews.ro, Cioloş a adăugat că Diaconu i-a explicat motivele pentru care consideră că nu este vinovat. "Mi-a explicat motivele pentru care dânsul consideră că nu este vinovat, dar, date fiind acuzele, a înţeles şi dânsul că pentru ANAF e mai bine", a arătat Cioloş.

Întrebat dacă acesta îşi va da demisia, Cioloş a replicat: "O să rezolvăm astăzi".

Procurorii DNA au dispus, miercuri, efectuarea urmăririi penale faţă de mai multe persoane, printre care preşedintele şi vicepreşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu şi Mihai Gogancea-Vătăşoiu, în dosarul în care sunt anchetaţi deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Cei doi sunt cercetaţi pentru favorizarea făptuitorului şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, potrivit unui comunicat al DNA. În acelaşi dosar sunt urmărite penal pentru fapte de corupţie alte opt persoane.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
146

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
234

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...