Crin Antonescu îl contrazice pe Victor Ponta în scandalul cu Lucian Isar

Crin Antonescu îl contrazice pe Victor Ponta în scandalul cu Lucian Isar
Fostul președinte al PNL Crin Antonescu îl contrazice pe fostul premier Victor Ponta în scandalul cu soțul copreședintei PNL, Alina Gorghiu, fostul ministru delegat Lucian Isar, într-o declarație pentru Agerpres.

Crin Antonescu a precizat că Lucian Isar a fost înlocuit la acea dată din Guvern din motive politice, nefiind agreat de Ponta.
"Îmi amintesc foarte bine că domnul Ponta nu a avut (...) o bună colaborare cu domnia sa, nu l-a agreat. Nu știu care sunt motivele. A insistat pentru schimbare. Este adevărat că, la un moment dat, a formulat asemenea acuzații, mi-a spus mie că asta consideră domnia sa că s-a întâmplat. Nu mi-a dat niciun indiciu, nu mi-a spus, cu atât mai puțin nu mi-a arătat că este vorba de vreo informare din partea unei instituții a statului. Pur și simplu, acuzații", a explicat senatorul PNL.
 
El a adăugat că, la acea dată, i-a spus lui Victor Ponta că fără dovezi temeinice acuzațiile nu pot fi luate în serios.

"Eu nu am dat crezare acestor acuzații. I-am și spus atunci că, în general, astfel de acuzații în lipsa unor dovezi temeinice nu pot fi luate în serios, dar, una peste alta, pentru că era clar că nu pot colabora (...) am procedat la înlocuirea domnului Isar din motive politice care țineau de menținerea alianței și de bunul mers al Guvernului, pentru că trebuia să existe o relație normală cel puțin între prim-ministru și membrii Cabinetului, indiferent că ei proveneau de la PNL. Asta este ce știu eu. Restul, evident, domnul Ponta dacă are sau a avut elemente concrete poate spune. Eu nu am crezut atunci, cum nu cred nici acum și nu cred până la proba contrarie în legătură cu nimeni", a spus liderul PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
49

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
142

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...