Hoaţă prinsă de jandarmi, la Piaţa Mare!

Hoaţă prinsă de jandarmi, la Piaţa Mare!
A crezut că a dat lovitura după ce a furat un portofel, dar bucuria i-a fost imediat umbrită când a dat nas în nas cu jandarmii!

În ziua de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmi care acţiona în zona Pieţei Centrale a municipiului Botoşani a observat, la ieşirea dintr-o alee care face legătura între piaţă şi str. Calea Naţională, o femeie  care a sustras un portofel.

Jandarmii au intervenit imediat şi au reţinut făptuitoarea, deşi aceasta a abandonat portofelul la vederea forţelor de ordine.

Femeia a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt.

,,Strădania"  femeii ar fi fost ,,răsplătită" cu doar cinci lei, sumă de bani care se afla în portofel, alături de actele de identitate ale proprietarului de drept, dacă nu ar fi fost depistată la timp de jandarmi.

Codul Penal reglementează furtul ca fiind luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, fapta fiind pedepsită cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
80

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
19

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
358

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...