Gaşcă de minori din Dorohoi trimisă la reeducare!

Gaşcă de minori din Dorohoi trimisă la reeducare!
Trei minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani au fost arestaţi în urmă cu două zile de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dorohoi şi trimişi la Centru de reeducare pentru minori de la Târgu Ocna.

Cei trei au dat o bună perioadă de furcă poliţiştilor fiind autorii a peste 25 de infracţiuni de furt şi tâlhărie. Tinerii dorohoieni au sfidat până şi magistraţii încălcând în nenumărate rânduri măsurile de arest la domiciliu sau control judiciar dispuse pe numele lor. Ba mai mult, crezând că vor duce de nas anchetatorii, cei trei au comis mai multe fapte în timp ce se aflau în arest la domiciliu, considerând că poliţiştii îi vor exclude de la bun început din cercurile de suspecţi.

Unul dintre tineri va sta la reeducare doi ani, iar pentru ceilalţi doi magistraţii dorohoieni au dispus o pedeaspă de câte trei ani.

Imediat ce a sosit sentinţa la Poliţia Dorohoi, lucrătorii noştri le-au luat urma şi în cel mai scurt timp tinerii au fost prinşi şi trimişi la Centrul de reeducare, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
518

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...