FC BOTOSANI - FC VOLUNTARI 2-2 - FOTO
SPORT

FC BOTOSANI - FC VOLUNTARI 2-2 - FOTO

   Ionut Tabultoc

FC Botoşani a ratat şansa de a se distanţa de ultimele clasate, remizînd cu FC Voluntari, scor 2-2. Ilfovenii au obţinut cel de-al doilea punct pe teren străin în acest sezon, însă au scăpat printre degete o victorie importantă.

Hadnagy a deschis scorul în minutul 10 pentru gazde, după o bîlbîială în defensiva celor de la Voluntari. Oaspeţii au egalat înainte de pauză prin Kone, cu un şut fabulos de la 35 de metri ('35).

Imediat după pauză, Spahija a marcat pentru 2-1, însă cu cinci minute înainte de final Ivanovici a restabilit egalitatea. Botoşănenii puteau obţine toate punctele în prelungiri, dar golul acestora a fost anulat pentru un henţ evident al lui Acsinte. Inainte de aceasta faza, Hadnagy a fost faultat clar in careu, insa Barsan nu a dictat penalty.

Echipele de start:

FC Botoşani: Plamen Iliev, Radoslav Dimitrov, Florin Plămadă, Michael Ngadeu, Florin Acsinte (căpitan), Quentin Martinus, Gabriel Vaşvari, Stelian Cucu, Gonzalo Cabrera, Attila Hadnagy, Sergiu Popovici.
Rezerve: Răzvan Pleşca, Mihai Bordeianu, Mergim Neziri, Istvan Fulop, Ciprian Brata, Raul Costin, Petre Ivanovici.

FC Voluntari: Igor Lytovka, Daniel Rus, Sorin Rădoi (căpitan), Hrvoje Spahija, Marius Briceag, Hamed Kone, Johannes Goossens, Daniel Novac, Daniel Pancu, Mihai Voduţ, Adrian Bălan. 
Rezerve: Dragoş Balauru, Cosmin Achim, Saşa Novanovik, Franck Njiki Tchoutou, Alin Cârstocea, Laurenţiu Iorga, Alexandru Ioniţă.















În spatele porţii se află autoturismul Dacia Logan, pregătit de FC Botoşani pentru tombola care va avea loc pe 19 decembrie, în cadrul căreia va fi premiat cel mai norocos suporter. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
284

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...