Un şofer băut a sărit într-o râpă, după ce a lovit o Ambulanţă aflată în misiune! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un şofer băut a sărit într-o râpă, după ce a lovit o Ambulanţă aflată în misiune! FOTO, VIDEO
O Ambulanţă aflată în misiune a fost implicată, sâmbătă seara, într-un grav accident pe raza localităţii Ungureni. Asistenta de pe autosanitară a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată.  Ambulanţa transporta o pacientă în vârstă de 79 de ani cu pneumonie, de la Secţia din Săveni la Spitalul Judeţean. Înainte de a trece calea ferată ambulanţierul a oprit pentru a se asigura, moment în care a fost lovit din spate de un alt autoturism marca Ford.

Şoferul care a intrat în Ambulanţă a mai mers câţiva metri, după care a căzut cu maşina într-o râpă.

În urma impactului dintre cele două maşini, asistenta a fost rănită, fiind transportată cu o Ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. Pacienta de la Săveni a fost preluată de un echipaj SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean Mavromati. Din fericire, aceasta nu a fost rănită. Nici şoferul Ambulanţei nu a suferit răni grave, el nefiind transportat la spital.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentul l-au testat pe şoferul Ford-ului, Romică P., din Botoşani, cu etilotestul, aparatul indicând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Şoferul care a intrat în Ambulanţă spune că nu avea viteză, dar ancheta Poliţiei va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
25

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
75

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
22

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...