Nesimțire! Și-au făcut nevoile pe zidurile blocurilor din centrul Botoșaniului! FOTO

Nesimțire! Și-au făcut nevoile pe zidurile blocurilor din centrul Botoșaniului! FOTO
Dacă bruma de bun simţ a unor cetăţeni botoşăneni a început să dispară, lăsând în urmă deşeuri alimentare şi menajere din gospodăria proprie, o faptă tot mai des întâlnită care provoacă indignarea cetăţenilor şi dezgustul locatarilor din zona pieţii centrale a municipiului, o constituie urinarea la întâmplare a gospodarilor veniţi la cumpărături.
         
Răcirea timpului şi berea la halbă, îi conduce la gestul inconştient de a urina fără pic de jenă, în zonele preferate şi adulmecate,  pe pereţi, prin ganguri sau după un presupus copac, spre revolta femeilor, a copiilor, a noastră a tuturor.
         
În acest sens poliţiştii locali au acţionat în zona pieţei şi au aplicat un număr de 67 sancţiuni în valoare totală de 15.500 lei, în conformitate cu prevederile art. 5, al.2 din HCL 355/2011.

În cursul zilei de 09.10.2015, timp de o oră, în gangul de la Casa Cărţii au fost surprinse un număr de 7 persoane, fiind astfel identificaţi numiţii : Viorel N., Marcel-Cătălin P., Marius C., Virgil-Trăian B., Dumitru Ţ., Dorin P., Neculai V.,  care făceau onoare oraşului.
         
Acţiunile vor continua şi în alte zone ale municipiului şi pentru un gest necugetat amatorii de astfel senzaţii, vor scoate din buzunar între 400-1000 lei.
         
"Nu putem înţelege şi nu găsim explicaţie pentru persoanele surprinse, unele cu pretenţii la civilizaţie, căutând să etaleze  un grad de cultură ridicat pentru timpurile prezente, dar mai trist este lipsa de atitudine a unor concitadini care manifestă indiferenţă la ce se întâmplă", a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

Comunicat de presă Poliția Locală 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
321

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
549

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
164

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...