La un pas de dezastru! Mașină blocată într-o țeavă de gaz! FOTO

La un pas de dezastru! Mașină blocată într-o țeavă de gaz! FOTO
Pompierii dorohoieni au fost solicitați, joi, pentru a preveni un dezastru. Din primele detalii, se pare că un șofer de autoutilitară a izbit o țeavă de gaz pe Aleea Primăverii, din Dorohoi, și exista pericolul de explozie.

La fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul EON, un echipaj de Poliție din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și reprezentanți ai SVSU Dorohoi.

La fața locului, pompierii au secționat țeava de gaz în mai multe locuri indicate de către echipa EON pentru a putea elibera autocamionul.

Din primele cercetări, se pare că Alexandru Ș., în vârstă de 56 de ani, din Iași, nu a observat că autoutilitara pe care o conducea era mai înaltă decât spațiul pe care-l permitea trecerea pe sub conducta de gaz. Acesta a acroșat conducta, care practic a fost smulsă de pe mai multe fațade ale blocurilor din zonă.

Din cauza acestui accident, avaria produsă la conducta de gaz a lăsat mai mulți cetățeni fără gaz metan. Conform reprezentanților EON sosiți la fața locului, va veni o echipă operativă de la Botoșani și va evalua situația apoi se va trece la remedierea cât mai urgentă.

Sursa: DorohoiNews








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
113

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
178

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...