Fetita de 6 ani lovita de o masina! FOTO
ACCIDENT!

Fetita de 6 ani lovita de o masina! FOTO
O copila de doar 6 anisori, din localitatea Buimaceni, comuna Albesti, a fost ranita intr-un accident rutier ce a avut loc, joi la amiaza, pe drumul judetean 282 ce strabate comuna Albesti.

Fetita mergea pe marginea drumului alaturi de un grup de copii, iar la un moment dat s-a repezit sa traverseze drumul, prin loc nepermis si fara sa se asigure, fiind izbita in plin de un Logan condus de Gheorghe P., in varsta de 33 de ani, din judetul Suceava.

Victima a fost preluata de o ambulanta si transportata la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, suferind rani la cap si la membre, starea sa fiind insa stabila.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, urmand a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
90

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
71

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
160

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...