Deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu renunţă la viaţa politică, dar nu şi la deputăţie!

Deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu renunţă la viaţa politică, dar nu şi la deputăţie!
La ieşirea din sediul DNA Suceava, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani şi fost lider al PNL, Florin Ţurcanu, a confirmat faptul că a renunţat la calitatea de membru de partid, anunţând că renunţă definitiv şi la politică, dar şi la administraţie.

Ţurcanu a spus că aceeaşi decizie a luat-o şi soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu. 

Florin Ţurcanu a spus că de când a intrat în politică nu a mai avut linişte şi şi-a sacrificat familia, alegându-se şi cu mulţi duşmani.

“Soţia mea deja a hotărât, nu îi mai trebuie, s-a retras din viaţa politică. Avem altceva mai bun de făcut pe pământul acesta. Putem să plătim taxe şi impozite la bugetul statului. Ca să ţii o firmă cu peste 80 de angajaţi, să plăteşti lunar impozite la stat de 2 miliarde de lei înseamnă un efort", a declarat Florin Ţurcanu la ieşirea de la DNA. Acesta regretă că nu s-a retras mai devreme din viaţa politică.

“Mă retrag din viaţa politică. Am renunţat la Colegiul 3 Săveni, am renunţat la orice candidatură şi voi susţine partidul ca şi deputat. Doar atât. Nu voi demisiona din Camera Deputaţilor", a declarat Roxana Anuşca Ţurcanu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
199

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
316

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...