Autoutilitară răsturnată într-o intersecție din Botoșani de un BMW, condus de o șoferiță fără permis! FOTO
ACCIDENT!

Autoutilitară răsturnată într-o intersecție din Botoșani de un BMW, condus de o șoferiță fără permis! FOTO
Un spectaculos accident de circulație a avut loc, sâmbătă la amiază, într-o intersecție din municipiul Botoșani!

O femeie în vârstă de 32 de ani, aflată la volanul unui BMW, se deplasa pe strada Independenței, dinspre benzinăria SOCAR, iar când a ajuns în intersecția cu strada Ion Pillat a pătruns fără să se asigure, moment în care a intrat în plin într-o autotutilitară care circula dinspre Luceafărul către strada Tudor Vladimirescu.

În urma impactului extrem de puternic, autoutilitara, încărcată cu mobilă, s-a răsturnat, fiind proiectat la doar câțiva milimetri de zidul Bisericii Sf. Spiridon. 

În mașina de mare tonaj se aflau trei persoane. O pasageră a fost transportată cu o Ambulanță la spital, după ce a suferit mai multe răni. Șoferul a spart cu mâna parbrizul mașinii pentru a-i putea scoate pe cei doi pasageri.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de Poliție și Pompieri. Oamenii legii au constatat că tânăra care se face vinovată de producerea accidentului nu posedă permis de conducere. Ea s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.




 














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
86

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
280

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
616

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...