Imagini de coşmar la Flămânzi: Un băiat a murit, izbit în plin de un BMW condus de un şofer de 23 de ani: "Fa o minune, Doamne" - FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Imagini de coşmar la Flămânzi: Un băiat a murit, izbit în plin de un BMW condus de un şofer de 23 de ani: "Fa o minune, Doamne" - FOTO, VIDEO
O roată a bicicletei şi un pantof al copilului au rămas la locul impactului, iar trupul minorului şi restul bicicletei au fost târâte de maşină pe o distanţă de 60 de metri.

Un cumplit accident s-a produs miercuri seara la intrarea în Flămânzi! Un băiat de 15 ani, care a ieşit cu bicicleta, de pe o stradă lăturalnică pe drumul european, fără să se asigure, a fost izbit în plin de un BMW care circula dinspre Iasi către Botoşani.

Şoferul, Iulian Cucu, in varsta de 23 de ani, din Flămânzi, nu a putut evita impactul din cauza vitezei excesive.

Maşina s-a oprit la 60 de metri de locul impactului, la aceeaşi distanţă ajungând şi victima. Pe o distanta de 53,5 metri sunt urme de frânare. O roată a bicicletei şi un pantof al copilului au rămas la locul impactului, iar trupul minorului şi restul bicicletei au fost târâte de maşină pe o distanţă de 60 de metri.

La faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă de la Flămânzi, cadrele medicale incepand imediat manevrele de resuscitare, intrucat baiatul de afla in stop cardio-respirator. In ajutorul asistentilor din Flamanzi a ajuns si echipajul de Terapie Intensiva Mobila.

Alături de medici se află părinţii băiatului, care nu-şi mai pot stăpâni durerea, tatăl ţinându-şi copilul de mână permanent si ii soptea la ureche sa se faca bine. "Doamne, te rog Doamne, fa o minune Doamne si nu-l lasa sa moara. Adisor, trezeste-te. Ce-ai facut scumpul meu? Te rog uita-te la mine puiule! Doamne parca traiesc un vis. Nu cred asa ceva. Deschide ochisorii verzi Adisor. Nu o lasa pe mamica ta sa sufere", sunt doar cateva din cuvintele sfasietoare ale tatalui.

La un moment dat, mama copilului a leşinat văzându-şi fiul întins pe asfalt. Medicii au sarit imediat in ajutorul ei si au urcat-o in ambulanta pentru ingrijiri.

Dupa o ora, medicii au declarat decesul băiatului, în ciuda manevrelor de resuscitare. Şoferul autoturismului BMW a fost băgat într-o maşină a Poliţiei, pentru a-l feri de furia localnicilor.

Pe numele şoferului va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar potrivit poliţiştilor culpa este comună pentru producerea acestui eveniment rutier, întrucât biciclistul nu a acordat prioritate autoturismului, iar conducătorul auto circula cu viteză excesivă.

Potrivit vecinilor băiatului, acesta a împlinit marţi vârsta de 15 ani, iar mama lui a ajuns din Italia pentru a sărbători alături de familie acest eveniment.

"Era ca o fetiţă, ieri a împlinit 15 ani şi mama lui a venit tot ieri din Italia. În această seară au făcut un grătar, după care a ieşit şi el cu băieţii în sat. Maşina avea viteză foarte, foarte mare", a spus o vecină.

ATENTIE! IMAGINILE AU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

"Tânărul în vârstă de 15 ani circula pe o bicicletă şi nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW care circula cu viteză excesivă, împrejurare în care nu a mai putut evita impactul, surprinzând şi accidentând biciclistul. În urma accidentului rutier a rezultat decesul minorului. În continuare efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Andi Barbacaru, inspector principal în cadrul Politiei Rutiere Botoşani.

Conducatorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice si nu vrut sa comenteze cum s-a intamplat accidentul sau daca avea viteza.

Potrivit pasagerului din dreapta, soferul avea peste 100 de km/h, iar politistii au observat ca schimbatorul de viteze era in treapa a V-a, semn ca masina circula cu viteza foarte mare.

Circulatia pe drumul european a fost blocata timp de doua ore, mai multi calatori din autocarele care circulau spre Bucuresti, Iasi sau Italia, fiind nevoiti sa astepte pe marginea drumului.























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
520

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...