Zeci de șoferi care au parcat pe strada Pacea, amendați de polițiștii locali-FOTO

Zeci de șoferi care au parcat pe strada Pacea, amendați de polițiștii locali-FOTO
Zeci de șoferi care și-au parcat mașinile, luni, pe strada Pacea, în apropierea Poligonului ACR, au primit invitații la sediul Poliției Locale, în vederea sancționării contravenționale pentru că și-au lăsat autoturismele într-o zonă în care oprirea și staționarea sunt interzise.

Majoritatea mașinilor parcare ilegal au numere roșii sau nu au deloc plăcuțe de înmatriculare și aparțin celor care obișnuiesc ca în fiecare duminică să participe la târgul de mașini de la ACR, în restul zilelor autoturismele pe care nu reușesc să le vândă parcându-le în imediata apropiere, deși există indicator rutier care interzice acest lucru.

Nu de puține ori au existat reclamații cu privire la acești vânzători care își lasă mașinile în zona Poligonului ACR, îngreunând astfel desfășurarea examenelor pentru obținerea permisului de conducere.

În urmă cu doi ani, aproape 20 de autoturisme care erau parcate în apropierea Poligonului au fost blocate de firma Hi Speed Recovery, dar astfel de acțiuni nu au avut efect, de vreme ce șoferii continuă să parcheze în acea zonă.

Luni au fost lăsate nu mai puțin de 50 de invitații la Poliția Locală. Cei care au parcat neregulamentar vor primi două puncte de penalizare și 210 lei amendă.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
251

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
405

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...