Ce spune șefa ISJ despre schimbările în rândul directorilor de școli

Ce spune șefa ISJ despre schimbările în rândul directorilor de școli
Anul școlar ce va începe nu peste mult timp va aduce unele schimbări în rândul directorilor unităților de învățământ din județul Botoșani.

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă, susține că numărul persoanelor care vor fi schimbate este mic, iar mare parte din aceste schimbări vor fi făcute după ce cadrele didactice care au ocupat până acum funcția de director au anunțat că vor să se retragă din motive de sănătate.

“Nu mi-am propus să fac schimbări. Există câteva cazuri, nu foarte multe, acolo unde din motive de sănătate directorii nu mai pot continua sau alte motive și nu se retrag, dar aceste cazuri sunt până în zece. Din păcate există și localități în care nu găsim variante pentru că nu îndeplinesc condițiile dar prin detașarea pe funcție în interesul învățământului o să găsim persoanele respective. Sunt și situații în care directorii au cerut să nu mai fie detașați pe funcție din cauza problemelor de sănătate", a declarat Mihaela Huncă.

Situația directorilor de școli va fi analizată în perioada 17-19 august. La evaluarea activității pe anul școlar 2014-2015, toți directorii au obținut calficativul "Foarte Bine".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...