Călugăr prădat de Dorel, la Sihăstria Vorona!

Călugăr prădat de Dorel, la Sihăstria Vorona!
Un călugăr de la Sihăstria Vorona s-a trezit fără banii pe care îi ținea în chilie, la scurt timp după ce a sesizat Polița fiind identificată și persoana care l-a prădat.

Călugărul a reclamat în data de 15 iunie că din chilia sa i-a fost sustrasă suma de 700 de lei. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat și pe cel care l-a prădat pe călugăr, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani, Dorel C., din Hunedoara. Individul a poposit în urmă cu câteva zile la Sihăstrie, iar la plecare s-a gândit să ia și un suvenir.

Hunedoreanul a fost identificat într-un mijloc de transport în comun, iar la coborâre, în municipiul Botoșani, l-au așteptat polițiștii.

Asupra bărbatului a fost găsită suma de bani furată din chilia călugărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru furt.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu produs de copii într-o gospodărie, pompieri chemați urgent în ajutor!

astăzi, 08:13
26

Un incendiu s-a produs, seara trecută, într-o gospodărie din localitatea Ungureni. Depozitul de gunoi a fost cuprins de flăcări după ce câțiva copii din sat s-au jocat cu focul &icir...

Accident neobișnuit la stână: Botoșănean rănit după ce o mașină a trecut peste el!

astăzi, 07:46
280

S-a întâmplat la o stână din localitatea Lișna. Din informațiile de la fața locului, mașina era staționată, dar nu a fost asigurată.Victima, un bărbat în vâr...

Argeșenii caută punctele slabe ale botoșănenilor: „Am urmărit meciul lor de la Galați, sperăm să-i prindem în aceeași stare”

astăzi, 07:22
119

Va fi pentru a treia oară când Mioveniul va disputa baraj de menținere / promovare. În 2021, echipa a produs o surpriză majoră, eliminând-o, din postura de divizionară secundă,...