Tată şi fiică răniţi într-un accident spectaculos, la Vlădeni! FOTO, VIDEO

Tată şi fiică răniţi într-un accident spectaculos, la Vlădeni! FOTO, VIDEO
Un bărbat în vârstă de 58 de ani, şi fiica sa, de 21 de ani, din comuna suceveană Şcheia au fost răniţi, vineri după-amiază, după o cascadorie cu maşina pe raza localităţii Vlădeni.

Ioan P. se deplasa la volanul unei Dacii Papuc dinspre Suceava către Botoşani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă fiind fiica sa. Aproape de ieşirea din localitatea Vlădeni, bărbatul a pierdut controlul volanului,  a pătruns pe contrasens, a lovit un cap de pod după care a mers cu maşina circa 50 de metri prin şanţul betonat, oprindu-se într-un alt cap de pod.

Martorii la accident au sărit repede să îi scoată pe cei doi din maşină, în scurt timp la faţa locului ajungând două echipaje de ambulanţă şi un echipaj de pompieri.

Şoferul şi fiica sa au fost transportaţi la spital, în stare mai gravă fiind bărbatul care a suferit traumatisme la nivelul picioarelor.

Poliţiştii au deschis o anchetă, una dintre ipoteze fiind aceea că bărbatul a adormit la volan.
"La fata locului am gasit o autoutilitara marca Dacia rasturnata intr-un sant de pe partea stanga a sensului de deplasare Suceava - Botosani. Din primele verificari cauza producerii accidentului ar fi neatentia sau adormirea la volan. Cele doua persoane aflate in masina, conducatorul auto, cat si pasagera din dreapta, au fost transportate la spital.", a declarat Ionut Apostol, purtator de cuvant al Politiei Rutiere Botosani.

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
16

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
80

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
46

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...