Vezi în ce stare este primarul din Dângeni!

Vezi în ce stare este primarul din Dângeni!
Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a fost cel mai grav rănit în accidentul de la intersecţia drumului naţional Botoşani-Săveni cu drumul judeţean Costeşti-Roşiori.

Impactul puternic a fost pe partea dreapta a maşinii în care primarul era pasager. După ce a fost scos dintre fiare de pompierii de la Descarcerare, Cătălin Rotundu a fost preluat de cadrele medicale de pe Ambulanţă, acesta acuzând dureri în mai multe zone ale corpului.

Cătălin Rotundu a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe unde a fost supus mai multor investigaţii, inclusiv la computerul tomograf. El a fost diagnosticat cu un traumatism la nivelul bazinului şi o contuzie toracică, fiind văzut şi de medicul Radu Malancea, şeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie.

După ce vor veni toate analizele, medicii de la UPU vor decide dacă se impune transferul lui Cătălin Rotundu la un spital din Iaşi.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, Lucian Agavriloaie, de 34 de ani, a primit şi el îngrijiri de la medici, acesta fiind mai mult în stare de şoc.

La spital a ajuns şi şoferul maşinii în care se afla primarul din Dângeni, Petrică Viţelariu, angajat tot în cadrul Primăriei, dar rănile suferite de acesta nu i-au pus viaţa în pericol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
1

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
136

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...