Şoferul care a produs accidentul de la Roşiori, arbitru si director adjunct la o şcoală din Dorohoi

Şoferul care a produs accidentul de la Roşiori, arbitru si director adjunct la o şcoală din Dorohoi

 Lucian Agavriloaie (centru)  darabaneni.ro

Şoferul vinovat de producerea accidentului de la Roşiori, în care a fost rănit grav primarul comunei Dângeni, este Lucian Agavriloaie, directorul adjunct al Şcolii Spiru Haret din Dorohoi.

Agavriloaie este profesor de educaţie fizică şi este şi arbitru de fotbal in cadrul Comisiei Judetene de Arbitri Botosani. Miercuri după-amiază acesta se îndrepta cu alţi doi arbitri la meciul din Liga a IV-a, dintre Sportivul Trusesti si Bucovina Rogojesti.

La intersecţia cu drumul naţional care duce la Săveni, Agavriloaie nu a acordat prioritate, intrând în plin într-un VW care circula regulamentar.

În urma impactului, directorul adjunct al şcolii dorohoiene a fost rănit la cap, acesta având sânge pe faţă, dar a refuzat iniţial transportul la spital. La locul accidentului el s-a interesat în permanenţă de starea celor două victime din maşina în care a intrat. Ulterior, bărbatul a acceptat să meargă la spital, fiind mai mult în stare de şoc.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentului spun câ vina aparţine lui Lucian Agavriloaie pentru că nu a oprit la semnul STOP când a ajuns în intersecţie. El s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
10

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
50

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
246

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...