Poliţiştii din Botoşani, pe urmele vânzătorilor şi consumatorilor de etnobotanice! "Au fost găsiţi 13 ciudaţi"

Poliţiştii din Botoşani, pe urmele vânzătorilor şi consumatorilor de etnobotanice! "Au fost găsiţi 13 ciudaţi"
Poliţiştii botoşăneni, alături de jandarmi, sunt pe urmele comercianţilor de etnobotanice, dar şi ale celor care le consumă.

Cms. şef Cristian Cucoreanu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, a anunţat, marţi, în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, faptul că a fost declanşată o acţiune pentru identificarea celor care se ocupă cu comerţul, dar şi care consumă astfel de substanţe, pe stradă.

“Facem o acţiune cu sprijinul jandarmilor şi îi culegem pe cei care vând şi consumă etnobotanice la colţ de stradă. În trimestrul I, 13 ciudaţi au fost găsiţi vânzând şi consumând etnobotanice", a declarat cms. şef Cristian Cucoreanu.

Şeful ATOP, Dumitru Zmău, a atras atenţia că în Botoşani se consumă în continuare droguri, care sunt aduse "din afară" de localnici.

“Se găseşte ac şi de cojocul lor. Vezi la spital câte un minunat din ăsta dând din cap de nu ştii ce e cu el. Tinerii consumă în continuare droguri", a spus Zmău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
342

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
600

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...