Vezi noua conducere a PMP Botoşani! FOTO

Vezi noua conducere a PMP Botoşani! FOTO
Peste 300 de membri ai organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Botoşani şi-au ales, duminică, la Casa Tineretului, conducerea, în cadrul Conferinţei judeţene.

Printre invitaţi s-au numărat liderii organizațiilor din Bucuresti, Brașov, Vaslui, Bacău şi Suceava, cu toţi vorbind în mesajele pe care le-au adresat cât de important este ca acest partid să aibă credibilitate în faţa cetăţenilor şi responsabilitate faţă de cheltuirea banului public.

Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte a fost Mihai Ţâbuleac, care a fost votat de delegaţii prezenţi la conferinţa de alegeri.

Duminică a fost aleasă şi componenţa Consiliului Executiv Judeţean. Secretar general a fost ales Daniel Ionescu, secretar general adjunct Gabriel Adomnoae, iar vicepreşedinţi Ciprian Apetrei, Petru Derihaci, Ovidu Gorgan, Ovidiu Mimor, Gheorghe Moldovan, Gheorghe Timoficiuc.

Pe funcţia de secretar executiv au fost aleşi Cătălin Butacu, Magdalena Crîşmaru, Petru Mihăilă, Mihai Miler, Dănuţ Muşat, Ionel Roboschi, Nicolae Strugariu, Ligea Ursuleanu, Magda Vâlcu şi Dan Viciriuc. 

Funcţia de trezorier i-a revenit lui Dragoş Mihai Maxim.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
2

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
224

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
89

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...