Prietenii adolescentei găsită moartă, în stare de şoc!

Prietenii adolescentei găsită moartă, în stare de şoc!


Facebook

Dispariţia fulgerătoare a elevei de 16 ani, găsită fără suflare în apartamentul în care stătea cu chirie, în municipiul Botoşani, i-a şocat pe cei care au cunoscut-o.

Pe contul de pe o reţea de socializare al Ioanei, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Economic Octav Onicescu, la scurt timp după ce s-a aflat de moartea ei zeci de prieteni au lăsat mesaje prin care îşi exprimă regretul.

“Dumnezeu să te ierte suflet bun!  Totul fara tine va deveni ceva ciudat nu imi vine sa cred asa ceva, aducandu-mi aminte cand mergeam la scoala. Ai ales o cale oribila, ai ales sa ne lasi pe toti.  Cum ai putut face asa ceva? Te iubesc ingeras !! Dumnezeu sa te odihneasca, nu te vom uita niciodata, te voi purta mereu in gandul meu orunde voi fi si orice se va intampla!

“Dumnezeu sa te ierte copilaas......imi pare rau !!! Ai ales un drum pe care nu exista suferinta ...nici durere…dar mult prea devreme!!!  Dumnezeu sa te ierte ! Adio copil frumos! “

“Dumnezeu să te ierte suflet bun! Noi cei rămași aici ne vom ruga pentru tine! Vei rămâne mereu în sufletele noastre!"

 “Dumnezeu să te ierte , copilaş !  Nu îmi vine să cred că ai plecat... Parcă ieri te vedeam prin liceu...  să ai mare grijă de tine acolo sus ! Nu te vom uita , copil ! Nici nu avem cum... “

“Nu vreau sa cred nimic din tot ce am aflat, insa sa stii ca indiferent de ce se va intampla eu voi avea amintirile placute pe care le-am creat de cand ne stim. Atatia ani plini de rasete si lacrimi. Am impartasit secrete, ganduri si sentimente. Nu imi doresc decat sa iti gasesti linistea si sa fii impacata cu tine insati. Te iubesc copilas si desi voi avea mereu un gust amar cand iti voi vedea casa stiind ca nu esti acolo, voi zambi in amintirea tuturor nebuniilor si prostioarelor facute impreuna. Iti va simti lipsa mereu, cea mai buna prietena a ta"

“Ne vom aminti mereu acel chip angelic,acel copil plin de viata care a fost  Ioana! Dumnezeu sa te ierte! Sa ai parte de liniste acolo unde ai ajuns! Condoleante celor ramasi in suferinta!", sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul de Facebook al Ioanei.

Adolescenta, care era din Santa Mare, se mutase de o săptămână cu chirie într-un apartament de pe Alee Gen. Gh. Avramescu din municipiul Botoşani. Părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Colegul de apartament a povestit că era o fată liniştită, foarte gospodină, şi nu a dat semne că ar avea vreo problemă, decât cu o seară înainte de a fi găsită moartă, când a venit de la şcoală extrem de supărată.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost ridicat joi seară de Medicina Legală, iar în urma efectuării necropsiei medicii vor stabili care este cauza decesului, principala ipoteză luată în calcul fiind sinuciderea.

Citeşte şi FOTO Elevă găsită moartă într-un apartament din municipiul Botoşani!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
30

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
146

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...