Tânărul încarcerat în BMW-ul care s-a izbit într-un stâlp se simte bine

Tânărul încarcerat în BMW-ul care s-a izbit într-un stâlp se simte bine


Facebook

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a fost scos de pompieri din BMW-ul care s-a izbit într-un stâlp de pe Calea Naţională se simte bine, evoluţia stării sale de sănătate fiind una favorabilă.

O dovedeşte o poză postată pe o reţea de socializare de o amică a lui Florin Timofte, care a mers să îl viziteze la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde este internat pentru tratament.

Tânărul poartă un guler cervical, acesta fiind transferat miercuri de la Spitalul Judeţean la clinica din Iaşi, pentru a i se face şi o tomografie. El era pasager pe scaunul din dreapta faţă.

La Iaşi, pentru investigaţii la computerul tomograf, a fost trimisă, joi, şi Lorena Ţugui, fata de 18 ani, aflată pe bancheta din spate a maşinii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
17

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
118

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
75

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...