Managerul de la Mavromati vrea bodyguarzi la UPU! "Nu ai luat bătaie azi?"

Managerul de la Mavromati vrea bodyguarzi la UPU! "Nu ai luat bătaie azi?"
Securitatea angajaţilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe este una dintre priorităţile actualului manager al Spitalului Judeţean, care se gândeşte la externalizarea serviciului de pază.

Paznicii pe care îi are în prezent unitatea spitalicească sunt prea puţini şi nici nu au pregătirea necesară pentru a interveni în cazul în care ar fi un scandal.

Nu de puţine ori, personalul de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost agresat în special verbal de către anumiţi pacienţi sau aparţinători ai acestora, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor sau a poliţiei.

Unitatea de Primiri Urgenţe a avut în trecut serviciu de pază asigurat de o firmă specializată, dar foştii directori au decis renunţarea la contract pentru a se face economii.

Actualul manager, Corneliu Mihai, a precizat că vor fi montate şi camere de luat vederi la UPU, dar şi sisteme de acces în spital pe bază de cartelă.

“Am început să montăm sistemele pentru acces pe bază de cartele, iar în următoarea etapă vom monta camere de luat vederi la intrări şi la UPU, acolo avem şi buton de panică. Mă gândesc că îmi trebuie oameni bine instruiţi, dotaţi tehnic, că nu oricine poate face faţă, să îşi facă serviciul acolo în mod corespunzător. Mă gândesc dacă nu ar fi bine să externalizez acest serviciu de pază. Voi face o analiză cât mă costă cu ai mei. Pentru o reducere de câteva sute de lei, Doamne fereşte să nu se întâmple nenorociri la Urgenţe. Am văzut chiar eu un caz, era paznicul meu, iar trei cetăţeni au trecut şi li s-a spus că nu este program de vizită, iar ei i-au spus paznicului “Nu ai luat bătaie astăzi?", a spus Corneliu Mihai. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
304

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
517

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...