Primari scoşi din sărite de directorul Nova Apaserv: „Să nu ne luăm la mişto!”

Primari scoşi din sărite de directorul Nova Apaserv: „Să nu ne luăm la mişto!”
Directorul societăţii Nova Apaserv a fost încolţit, miercuri, de mai mulţi primari din judeţul Botoşani, care i-au reproşat acestuia că îi tratează fără respect.

Aleşii locali au izbucnit în urma unor răspunsuri date de Gabriel Cârlan la o serie de probleme pe care aceştia le-au ridicat, primarii reproşând faptul că se intervine cu mare întârziere la avariile care apar în judeţ, dând exemplul localităţii Răchiţi, unde apa curge pe străzi de câteva săptămâni.

“Dvs. trebuie să colaboraţi cu toţi primarii, să ne respectăm, să nu ne luăm la mişto, că dacă ne luăm de specialitatea mea, vedeţi că sunteţi varză. Trebuie să ne respectăm, să conlucrăm, să găsim soluţii la problemele care, datorită unor specialişti, colegi de ai dvs., s-a ajuns în situaţia aceasta", a spus Voicu Murariu, primarul comunei Vlădeni.

Acesta a făcut comentarii şi vizavi de noua organigramă propusă de conducerea Nova Apaserv, care prevede înfiinţarea a încă un post de director adjunct.

“Rugămintea mea este să veniţi cu detalieri. Cât s-a cheltuit anul trecut pe tot ce a fost compartiment de directori, execuţie, să vedem ce salarii sunt. Posturi de execuţie sunt 432, dar cred că unele sunt numai cu numele, eu am spus de fiecare dată că sunt foarte mulţi care stau degeaba şi prea puţini care lucrează şi de asta s-a ajuns în situaţia ca din decembrie să nu interveniţi la Răchiţi. Să ne respectăm, să nu ne luăm la mişto", a mai spus primarul din Vlădeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
251

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
407

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...