Copaci pusi la pamant de vant, in municipiul Botosani! Meteorologii au anuntat COD GALBEN! FOTO

Copaci pusi la pamant de vant, in municipiul Botosani! Meteorologii au anuntat COD GALBEN! FOTO
Mai multi copaci din municipiul Botosani au fost pusi la pamant de vantul puternic care sufla cu viteze de 55-60 km/h si izolat 70 km/h.

Pe strada Stefan Luchian pompierii au intervenit pentru a taia un brad care a fost pur si simplu smuls din pamant din cauza vantului. Bradul a cazut peste mai multe fire de telefonie si internet, peste un gard si s-a oprit intr-un alt pom, varful acestuia ramanand agatat in acel copac.

Pompierii au taiat bradul si au eliberat strada, care fusese blocata. Si pe strada Imparat Traian mai multe crengi au fost rupte, insa nu au fost inregistrate pagube.

Judetul Botosani este sub COD GALBEN de vant inca de la amiaza, iar la ora 15:00 acesta a fost prelungit pana la ora 19:00.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
143

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
229

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...