Chef de zile mari la Revelionul pensionarilor organizat de Primărie - FOTO, VIDEO

Chef de zile mari la Revelionul pensionarilor organizat de Primărie - FOTO, VIDEO
Distracţie maximă, sâmbătă, la Revelionul pensionarilor organizat de Primăria Botoşani la patru dintre restaurantele din municipiu. O mie de pensionari au dansat şi au chiut timp de câteva ore, arătând că ştiu să se distreze chiar dacă sunt trecuţi de prima tinereţe.

Petrecerea a început la ora 16.00 la Restaurantele Mioriţa, Rapsodia, Maria şi Rareş. Doamnele chochete şi domnii îmbrăcaţi la costum au ocupat ringul de dans încă de la primele acorduri, mulţi spunând că au venit nu pentru mâncare, ci să danseze şi să socializeze cu prieteni sau cunoştinţe pe care nu le-au mai întâlnit multă ceva vreme.

În jurul orei 18.00, la Mioriţa a ajuns şi primarul Ovidiu Portariuc, însoţit de viceprimarul Cosmin Andrei, şi consilierii locali Tereza Nica şi Adi Petruşcă. Ajuns în mijlocul petrecăreţilor, care l-au primit cu aplauze, edilul şef al municipiului a ţinut să le transmită acestora un mesaj.

“Mă bucur să vă regăsesc după aproape un an de zile la această petrecere, acest eveniment al Botoşaniului devenit deja tradiţie. Vreau să vă urez “La mulţi ani, un an bun, tot ceea ce vă doriţi pentru dvs., pentru copii, pentru nepoţi. Ceea ce îmi doresc mie acelaşi lucru vi-l doresc şi dvs. Multă linişte, sănătate. Să ne întâlnim în fiecare an să sărbătorim împreună. Anul acesta s-a întâmplat ca evenimentul că fie într-o zi importantă, când sărbătorim Unirea Principatelor Române. Cel mai mare duşman a fost dezbinarea, de asta trebuie să fim uniţi, împreună să fim puternici, să reuşim să depăşim evenimentele care ne dezbină. Cred că a fost suficientă dezbinare în ultimii ani şi e timpul pentru linişte, pentru solidaritate şi pentru unire. Distracţie plăcută în această seară!", a fost mesajul primarului Ovidiu Portariuc.

După discursul primarului cu toţii s-au prins în horă şi au dansat Hora Unirii.

După ce a zăbovit circa jumătate de oră la Mioriţa, primarul Ovidiu Portariuc, alături de viceprimarul Cosmin Andrei, au mers să îi salute şi pe pensionarii care petreceau la Retaurantele Rareş, Maria şi Rapsodia, peste tot fiind primit cu aplauze şi dansând Hora Unirii.

O parte dintre pensionarii prezenţi la Revelion au ţinut să imortalizeze momentele în care primarul Ovidiu Portariuc a fost în rândurile lor şi i-au făcut fotografii cu telefoanele mobile sau cu tabletele.

Cei care au participat la petrecerea organizată de municipalitate spună că s-au simţit bine, şi că astfel de evenimente ar trebui să fie mai dese.

“Am avut plăcuta surpriză să mă întâlnesc cu un coleg pe care nu l-am mai văzut din 1970. A fost plăcută revederea şi astfel de petreceri sunt un bun prilej de a ne întâlni cu persoane pe care nu le-am mai văzut de foarte multă vreme. Chiar dacă anii au trecut peste noi şi avem părul alb, să ştiţi că sufletul nostru este încă tânăr şi ne simţim foarte bine când ne adunăm şi petrecem. Pentru noi astfel de întâlniri sunt ca balurile de pe timpuri", a spus domnul Constantin, unul dintre petrecăreţi.

Meniul de la Revelionul pensionarilor a constat în aperitiv, friptură cu granitură şi desert. Băutura alcoolică a fost asigurată de unul dintre sponsori, de altfel şi banii pentru organizarea evenimentului fiind strânşi tot din sponsorizări.
VIDEO:
 
FOTO:








































































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
518

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...