Atenţie, şoferi! Camerele pentru roviniete de la Baisa sunt FUNCŢIONALE!

Atenţie, şoferi! Camerele pentru roviniete de la Baisa sunt FUNCŢIONALE!

   arhiva

Şoferii care în ultimele două luni au circulat fără rovinietă pe drumul naţional Botoşani-Suceava vor avea neplăcuta surpriză să primească prin poştă amenda.

Deşi în luna august, la darea în folosinţă, după modernizare, a drumului care face legătură între cele două judeţe, oficialii de la Drumuri Naţionale au spus că aceste camere vor deveni funcţionale abia după recepţia finală a lucrărilor, acest lucru s-a întâmplat mult mai repede.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi camerele de la Baisa pentru depistarea autoturismelor care circulă fără rovinietă sunt funcţionale încă din luna octombrie.

În aceste condiţii, dacă un autoturism este depistat că nu are rovinietă, conducătorul auto va primi acasă, prin poștă, amenda.

Aceste camere au fost achiziţionate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi au fost montate la Baisa în vara anului 2013.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
36

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
136

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
84

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...