Municipiul Botoșani, împânzit de inspectori antifraudă! FOTO

Municipiul Botoșani, împânzit de inspectori antifraudă! FOTO
Mai mulți agenți economici din municipiul Botoșani s-au trezit, miercuri, cu inspectorii antifraudă în control.

În jurul orei 13.00, trei mașini aparținând Direcției Antrifraudă, din subordinea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, erau la Bazar, mai mulți inspectori verificând documentele celor care vând produse în acest complex.

Astfel de controale se desfășoară și la mai multe depozite din oraș, în special la agenții economici care desfășoară comerț cu amănuntul.

Mai mulți comercianți din Bazar s-a arătat revoltați de controalele inspectorilor antifraudă și spun că mereu sunt verificați.

“Nu merg în alte părți. Numai la noi vin. Aici e fraudă, aici vinde omul cu 7 lei un adidas luat cu 6 lei. Aici e marea fraudă", a spus un comerciant din Bazar.

Astfel de controale vor avea loc până la sfârșitul anului, dar fiind că urmează o perioadă mai aglomerată în preajma sărbătorilor. 

FOTO:











 
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
271

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
462

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...