Simona Halep continua sa ii uimeasca pe americani: Ne vom aminti...

Simona Halep continua sa ii uimeasca pe americani: Ne vom aminti...
Simona Halep continua sa ii uimeasca pe jurnalistii din Statele Unite, care o lauda pentru gestul de onoare de la Turneul Campioanelor.

In rubrica pe care o are in prestigioasa publicatie americana Sports Illustrated, Jon Wertheim scrie si el despre onoarea Simonei.

Americanul crede chiar ca atitudinea plina de sportivitate a lui Halep trebuia promovata mai mult.

"Gestul onorabil al lui Halep n-a beneficiat de suficienta atentie si laude. Daca ar fi pierdut intentionat acel meci cu Ivanovici, avea o sansa mare de a castiga turneul. Ar trebui sa ne notam acest moment, ne vom aminti de el. In mod cert ea stia ce este in joc si este foarte bine ca a reusit sa evite aceste tentatii", scrie Wertheim, conform ziare.com.

Simona Halep a castigat respectul si admiratia lumii tenisului dupa ce a refuzat sa piarda deliberat intalnirea cu Ana Ivanovici, din faza grupelor de la Turneul Campioanelor.

Deja calificata in semifinala, ea ar fi putut s-o elimine pe Serena Williams din competitie pierzand partida cu jucatoarea sarba in doua seturi.

Simona a refuzat insa jocurile de culise si i-a luat Anei un set, calificand-o implicit pe Serena in semifinale.

Halep si Williams s-au intalnit apoi in marea finala de la Singapore, numarul 1 WTA reusind sa se impuna fara prea mari probleme.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
344

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
605

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
170

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...