Patronul firmei care execută lucrările de anvelopare termică pe strada Săvenilor: "S-au făcut analize, au ieșit corespunzătoare"

Patronul firmei care execută lucrările de anvelopare termică pe strada Săvenilor: "S-au făcut analize, au ieșit corespunzătoare"
Firma care execută lucrările de anvelopare termică pe strada Săvenilor, în cadrul proiectului cu fonduri europene, implementat de municipalitate, va continua să lucreze la acest obiectiv.

Omul de afaceri Ovidiu Daniliuc, patronul societății Dioconstruct, susține că materialele folosite la termosistem sunt de cea mai bună calitate și corespund din punct de vedere al caracteristicilor cerute în caietul de sarcini.

Daniliuc a precizat că a existat o reclamație, motiv pentru care a fost necesar să se facă anumite analize, menționând că termenii de derulare ai contractului sunt respectați.

Mai mulți cetățeni care locuiesc pe strada Săvenilor, nr. 40, sacara A, au sesizat în urmă cu câteva zile faptul că lucrările au fost sistate de aproape patru luni, și au cerut municipalității să rezolve problema, dat fiind că vine iarna.

"Noi suntem în interiorul contractului, contractul se termină până la sfârșitul lunii ianuarie. În acest interval în care noi lucrăm, dacă sunt probleme tehnice sau alte problem care apar, noi trebuie să le rezolvăm și le vom rezolva până atunci. Nu este vorba de reluarea lucrărilor pentru că eu atac fronturi tot timpul la blocurile de acolo. La obiectivul de pe strada Săvenilor, nr. 40, au fost unii de acolo care nu au avut ce să facă pentru că aveau influențe de la unii care vroiau să își vândă polistirenul și atunci găsindu-se unii care au văzut pe sticlă că tot timpul există reclamații și tot ne judecăm și ne arestăm s-au gândit ei să facă reclamație. Făcându-se tot felul de demersuri, s-au făcut niște analize, acestea au ieșit corespunzătoare", a declarat Ovidiu Daniliuc.

În cel mai scurt timp, muncitorii firmei Dioconstruct vor lucra și la această scară de bloc.

VEZI şi Scandal de la izolarea termica a unui bloc din municipiu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
13

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
61

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
124

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...