Un botosanean a castigat o Dacia Duster la o tombola organizata de Socar

Un botosanean a castigat o Dacia Duster la o tombola organizata de Socar
Reprezentantii SOCAR au inmanat cheile marelui castigator al masinii Dacia Duster din campania “ Socar premiaza fidelitatea"

Marele castigator al acestui premiu este Ursache Costel, din localitatea Manoleasa Prut, judetul Botosani. Acesta a alimentat in statia Rachiti in data de 26 august.

Tot azi, Aurora Bibic din localitatea Adjud, judetul Vrancea a intrat in posesia celei de-a doua DACII LOGAN din cadrul campaniei.

Acestia sunt ultimii doi castigatori in urma extragerii care a avut loc pe 22 septembrie. Evenimentul pentru decernarea premiilor s-a desfasurat la statia SOCAR din Bucuresti, iar cele doua autoturisme au fost inmanate de dl. Valentin Sarbu, consilierul dlui. Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

 SOCAR Romania a organizat campania promotionala “SOCAR PREMIAZA FIDELITATEA la nivel national, in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014. Cei mai fideli clienti SOCAR au intrat in competitie pentru o masina DACIA DUSTER si doua autoturisme DACIA LOGAN. Valoarea totala a premiilor oferite a fost de 100.177 lei (fara TVA).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
376

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
669

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...