Ministrul Justitiei, prezent la Botosani: "Actiunile DNA vor continua!"

Ministrul Justitiei, prezent la Botosani: "Actiunile DNA vor continua!"
Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, prezent joi dimineata la Botosani, s-a declarat multumit de activitatea Directiei Nationale Anticoruptie, chiar daca in ultima perioada au avut de "suferit" membri ai partidului care il sustine.

"Cu siguranta ma multumeste activitatea DNA-ului, pentru ca este o activitate remarcata nu numai in plan intern, ci si in plan extern. Cu siguranta DNA-ul are contributia lui la cresterea increderii in Justitie in ultimul timp", a declarat Robert Cazanciuc.

Intrebat daca actiunile DNA-ului vor continua si dupa alegerile prezidentiale, ministrul Justitiei a spus ca "daca vor fi incalcari ale legii si oamenii nu inteleg ca exista niste limite, cu siguranta vor continua si actiunile DNA-ului.".

Acesta a adaugat ca nu a fost criticat de Partidul Social Democrat pentru actiunile din ultima perioada, ci din contra, a fost sustinut ca activitatea DNA-ului sa continue.

"Nu m-a criticat. Partidul m-a sustinut sa sustin DNA-ul si am acordat resursele de care au nevoie, materie umana si materie normativa, in asa fel incat sa ramana o institutie performanta. Atata timp cat lucrurile merg bine nu are rost sa le schimbam", a incheiat Robert Cazanciuc.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
14

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
57

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
20

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...