Se toarnă asfalt pe drumul Botoșani-Curtești-Cristești! FOTO

Se toarnă asfalt pe drumul Botoșani-Curtești-Cristești! FOTO
Muncitorii firmei Tehnic Asist, cea care execută lucrările de reabilitare și modernizare a drumului Botoșani-Curtești-Cristești, au început de astăzi să toarne asfalt pe porțiunea cuprinsă între Orășeni Deal-Cristești și drumul național.

Potrivit lui Marius Vasilache, directorul tehnic al societății Tehnic Asist, pe tronsonul cuprinsă între Orășeni Deal și Curtești se lucrează la terasamente, investiția la acest obiectiv fiind realizată până acum în proporție de 30%.

"Suntem în grafic cu lucrările. Până la sfârșitul acestui an ne dorim să finalizăm asfaltarea pe toată lungimea drumului, de 13 kilometri", a precizat Marius Vasilache.

Termenul de finalizare a investiției este iunie 2015.

Valoarea totală a proiectului este de 33.679.122,04 lei din care 26.681.584,11 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă, contribuţia Consiliului Judeţean Botoşani la cheltuielile eligibile fiind de 544.522,13 lei.

Proiectul tehnic a fost întocmit de S.C. ALIDO PROIECT S.R.L. Piatra Neamţ, iar executantul lucrărilor este firma botoşăneană S.C. TEHNIC ASIST S.R.L.

Valoarea contractului de lucrări este de 18.277.479,26 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 4.386.595,02 lei, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.



























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
28

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
107

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
196

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...