Gireadă despre plecarea lui Zmău din PNL: "Este imoral să îşi iei bagajul şi să pleci doar pentru că ţi s-au promis funcţii"

Gireadă despre plecarea lui Zmău din PNL: "Este imoral să îşi iei bagajul şi să pleci doar pentru că ţi s-au promis funcţii"
Deputatul Verginel Gireadă condamnă decizia lui Dumitru Zmău de a pleca din PNL şi a deveni membru al Partidului Liberal Reformator, spunând că i-a trădat pe cei care l-au ajutat să devină consilier judeţean.

"Referitor la decizia domnului Dumitru Zmău, consilier județean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2012, de a își declara apartenența la o altă formațiune politică, doresc să fac următoarele precizări:

Într-adevăr am fost unul dintre cei care l-au susținut pe domnul Zmău pentru un loc eligibil pe lista de consilieri județeni, deoarece, prin natura meseriei avute, am considerat că este o persoană echilibrată, loială, integră, cu coloană vertebrală.

Drept urmare, cu eforturile cumulate ale membrilor PNL, acesta a ajuns consilier județean.

Este incorect și imoral ca la jumătatea mandatului să îți iei bagajul și să pleci doar pentru că ți s-au promis funcții. Gestul acestuia este incalificabil pentru că, indiferent dacă ești la putere sau în opoziție, trebuie să rămâi loial și solidar cu partidul care te-a susținut pentru a ocupa un post în administrația județeană.

De aceea, dezaprob decizia acestuia de a părăsi Partidul Național Liberal și cu atât mai mult, de a se alătura așa-zișilor liberali care acum formează Partidul Liberal Reformator .

Deputat PNL , Verginel Gireadă"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...