Protest al membrilor Asociatiilor de Proprietari pentru apă şi căldură! FOTO

Protest al membrilor Asociatiilor de Proprietari pentru apă şi căldură! FOTO
Membrii Federatiei Asociatiilor de Proprietari Botosani au pichetat trei institutii in aceasta dimineata, Primaria, Consiliul Judetean si Prefectura.

Principala nemultumire a acestora este nerezolvarea problemei privind plata spatiilor comune, dar si multe alte probleme legate de partea de utilitati.

"Incercam inca o data sa primim un raspuns referitor la consumul comun, problema apei care se pierde, pentru ca nu s-a demarat nimic si a ramas totul ca in tren, nu s-au incheiat contracte si nu se ia nicio masura. Am solicitat Guvernului Romaniei analizarea activitatii primarului municipiului Botosani, a presedintelui Consiliului Judetean si a tuturor factorilor de decizie care ar fi interesati de buna desfasurare din municipiu. Speram ca macar in al 12-lea ceas acest protest sa aiba efect si sa fie in favoarea cetatenilor din municipiu, ca degeaba Primaria a incercat sa ia acel consum comun ca sa poata stinge litigiile, nu s-a vrut din partea unor consilieri locali si acum sufera tot cetatenii", a declarat Ioan Balan, presedintele Asociatiei de Proprietari Nr. 1 din municipiul Botosani.

Chiar daca Federatia Asociatiilor de Proprietari a anuntat ca vor fi prezente in Piata Revolutiei aproximativ 150 de persoane, la ora 12:00 era doar 30 de persoane.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
356

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
629

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
180

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...