Şase bărbaţi reţinuţi, după ce au provocat un scandal de pomină într-un restaurant din Botoşani!

Şase bărbaţi reţinuţi, după ce au provocat un scandal de pomină într-un restaurant din Botoşani!
Şase bărbaţi au fost identificaţi şi reţinuţi de către poliţişti, pentru comiterea de fapte cu violenţă.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – I.P.J. Botoşani efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, într-un dosar penal întocmit ca urmare a unei sesizări, din data de 09.09.2014, privind producerea unei agresiuni, în municipiul Botoşani, faţă de un bărbat de 36 ani.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii i-au identificat pe S. D. de 35 ani, M. A. de 36 ani, A. R. de 37 ani, L. M. de 46 ani, M. S. de 23 ani, toţi din municipiul Botoşani şi P. D. de 23 ani din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptei reclamate.

În fapt, s-a reţinut că, în seara de 08.09.2014, în jurul orei 23.00, cele şase persoane, în timp ce se aflau într-un restaurant din zona centrală a municipiului Botoşani, ar fi agresat un bărbat de 36 ani, din municipiu, aflat de asemenea în localul respectiv.

Pe fondul violenţelor comise, cei şase bărbaţi au adus atingere ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, 22 septembrie a.c., poliţiştii au dispus faţă de aceştia măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca la data de 23.09.2014 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de dispunerea a unor măsuri preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
357

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
631

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
181

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...