Cristian Achitei, mesaj pentru consilierii locali si judeteni din ACL: "Fiti foarte atenti la ce face PSD-ul in jocul lui pervers"! Vezi ce spune despre Portariuc!

Cristian Achitei, mesaj pentru consilierii locali si judeteni din ACL: "Fiti foarte atenti la ce face PSD-ul in jocul lui pervers"! Vezi ce spune despre Portariuc!
Vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei, a fost extrem de deranjat de declaratiile facute vineri de primarul Ovidiu Portariuc, care a precizat ca "este nevoie de o majoritate responsabila" in Consiliul Judetean.

Achitei i-a rugat pe toti consilierii municipali si judeteni sa fie atenti la "jocul pervers" al celor din PSD.

"Tovarasul Portariuc vad ca vorbeste acum de o noua majoritate responsabila. Sa inteleg ca unii dintre consilierii judeteni care sunt in actuala majoritate sunt iresponsabili si de maine vor deveni responsabili? Eu cred ca in ACL, la nivelul Consiliului Judetean Botosani, avem o majoritate formata din consilieri judeteni responsabili, care cred in valorile de dreapta si pe care ii rog sa fie foarte atenti la ce face PSD-ul. PSD-ul, in jocul lui pervers, nu face decat sa ne incite si sa ne certam intre noi. Au actionat la nivelul Primariei municipiului Botosani la nivel PDL, iar la Consiliul Judetean la nivel PNL. Este un joc pervers, care-l fac special sa ne faca sa ne certam intre noi. Nu trebuie sa cadem in plasa asta. Eu cred in ACL si cred ca peste doua luni Klauss Iohannis va fi presedintele Romaniei. Ii rog pe toti consilierii locali si judeteni sa fie foarte atenti la jocul pervers al PSD-ului. Eu sunt satul de PSD pana peste cap", a declarat Cristian Achitei.

Referitor la proiectul depus vineri la Consiliul Judetean pentru schimbarea vicepresedintilor, Achitei a spus ca nu conteaza cat de scurte sunt mandatele, ci sa faci ceva pentru locuitorii judetului.

Acesta nu a ezitat sa-l atace din nou pe Ovidiu Portariuc, dar si pe noul viceprimar Marius Buliga.

"Oricate de scurte ar fi, important este sa faci ceva pentru interesul locuitorilor judetului Botosani, restul de papagali din astia care se transforma in noapte in viceprimari si habar nu au despre este vorba, sunt satul. Vad ca tovarasul primarel Portariuc, de cand l-a luat pe Buliguta asta viceprimar are grija de alte treburi, decat de treburile lui. Eu personal ieri si astazi am fost in control pe toate lucrarile judetului Botosani, finantate pe POR, impreuna cu doi reprezentati ai Ministerului Dezvoltarii Regionale. Drumul judetean Calarasi - Libertatea - Santa Mare are deja asfalt si a durat trei zile, 5 kilometri, nu 7 luni pentru 50 de metri pe strada Primaverii, care este o bataie de joc la adresa cetatenilor municipiului Botosani. Am vazut ca-si fac poze cu noii viceprimari si in urma lor nu ramane nimic", a incheiat Achitei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
160

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
244

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
104

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...